ADE Recap: Interviews

Mark Hofman | 24 oktober 2015
lifestyle


Amsterdam Dance Event 2015 zit er alweer op en nu is het tijd om na te genieten. Het zal je niet ontgaan zijn: Clublife Magazine was in grote aantallen aanwezig dit jaar. De redactie was op locatie te vinden met een eigen HQ, reporters renden heel de dag door de stad voor de interviews en je ontkwam niet aan de fotografen tijdens de events. Met ADE Recap willen we deze geweldige week nog even met jullie herbeleven. Wat vonden wij de leukste, mooiste en meest gezellige interviews?

W&W: 'De jeugd is razend enthousiast over W&W'

Tijdens ADE zijn er veel buitenlandse dj's aanwezig, maar ook van onze eigen bodem loopt er veel talent rond. We hadden een interview met W&W over hun gig tijdens Revealed. Check het interview hier.

Gd-99Ksp

Jay Hardway: 'Ik ben ontzettend blij met de steun van Hardwell'

Tijdens ADE gingen we zitten met niemand minder dan Jay Hardway. Zijn show op 18 oktober was door hem zelf georganiseerd, en daar moesten we dj even over spreken. Check het interview hier.

jayhardway

Tony Junior: 'Ik maak liever muziek dan dat ik netwerk'

Tony Junior is bekend van zijn tracks 'Loesje' en 'Twerk Anthem' , maar misschien nog wel meer van zijn reality-soap 'Toni & Toni: zo vader, zo zoon.' Hij heeft een nieuwe track uitgebracht en organiseerd zijn eigenshow 'IMMRTL'. Tijd voor een gesprek, dat je overigens hier kan lezen.

Tony Junior

Pep & Rash: 'Het is een combinatie van werken en feesten'

Jesse van de Ketterij en Rachid El Uarichi vormen samen het duo Pep & Rash. De dj’s scoorde in 2015 een wereldhit met ‘Rumors’ en gaan ontzettend lekker, reden genoeg voor een interview met ze op ADE. Dat interview is hier te lezen.

pep&rash_10092015145051

Laidback Luke: 'Ik doe allang geen afterparty's meer'

Laidback Luke is lekker druk bezig: Hij won medailles op het WK Karate, komt binnenkort met een nieuwe album en is lekker aan het performen. Voor ons hét moment om even een praatje te maken met de dj op het ADE. Het toffe interview met Luke kan je hier lezen.

Laidback Luke

Curbi ademt Hardstyle

In 2014 werd de Britste Curbi ontdekt door Oliver Heldens, die de track van de producer bij Spinnin’ Records aanleverde. In het jaar dat volgde brak de Brit door met zijn track ‘Discharge’ en ook het vervolg ‘Rubber’ ging heel goed. Curbi gaat lekker en is dit jaar voor het eerst op ADE. Wij vroegen hem naar zijn inspiratie, muziek en de toekomst. Dat check je hier.

curbi2 

Sam Feldt: 'ADE Next is heel waardevol'

Sinds zijn remix van Robin S.’ ‘Show Me Love’ is het hard gegaan met de carrière van Sam Feldt. Afgelopen zomer speelde hij diverse festivalvelden plat, waaronder dat van Mysteryland. Inmiddels zijn we anderhalve maand verder en beleeft de jonge dj een nieuwe drukke periode: Amsterdam Dance Event. Tijd om eens bij te kletsen! Check het interview hier.

Sunnery James: 'Wij laten ons meenemen door de vibe'

Sunnery James en Ryan Marciano gaan lekker de laatste tijd. Ze stonden vorige editie in ons magazine op de cover en dat was zo gezellig, dat het hoog tijd was voor een nieuw interview. Check het interview hier.

Sunnery_James_Ryan_Marciano_1

Julian Jordan: 'Eigenlijk is het een geluk bij een ongeluk geweest.'

Julian Jordan, ook wel bekend van het nummer Kangaroo, kwam op jonge leeftijd in aanraking met muziek. In 2012 is hij op een hele gekke manier bij Spinnin’ Records terecht gekomen. Wij spraken hem tijdens ADE over zijn carrière. Check het interview hier.

julianjordan

Dannic: 'Ik wil dat een track een unieke sound heeft'

Woensdag 15 oktober was het de avond van Hardwell en zijn label Revealed in de Heineken Music Hall. We waren backstage om één van zijn meest succesvolle protegés te interviewen: Dannic. Check het interview hier.

dannic1620

John Dahlback: 'Ik wil emotie overbrengen'

Overgevlogen vanuit New York om 1 uur te draaien op Armada Captivating, alleen om daarna weer terug te vliegen. Wij waren erg blij dat John Dahlback alsnog even tijd vrij kon maken om te vertellen over zijn nieuwe album. Check het interview hier.

john dahblack620

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws