Xbox Game Pass: Netflix, maar dan voor games 

Mark Hofman | 4 juni 2017
lifestyle

Sony heeft met PlayStation Now al een streaming-achtige gamingservice in huis, maar Microsoft komt hier als een malle achteraan. Met de Xbox Game Pass komt de producent met een geheel nieuwe manier van gamen voor de Xbox One en het concept kennen we maar al te goed. Dit is Netflix, maar dan met games. 

Microsoft komt met de Xbox Game Pass

Met de Xbox Game Pass komt het hele Netflix-concept ook naar het gaminglandschap toe. Microsoft lanceert de service voor Xbox One. Voor 10 euro per maand krijg je toegang tot 100 Xbox One en Xbox 360 games. Elke maand worden nieuwe games uit verschillende hoeken toegevoegd aan de grote collectie. Het mooie van alles is dat je niet ten alle tijden een internetverbinding nodig hebt. Je download de game direct op je console en je kunt spelen waar en wanneer je wilt. 

Een tof concept waar Sony inmiddels wat van kan leren. Voor de service moet je altijd online zijn en de kosten zijn ook nog eens een stuk hoger. Waar je 10 euro voor de Xbox Game Pass betaalt, betaal je al snel 17 euro per maand voor de PlayStation service. 

Tijd om eens goed te concurreren zouden we zeggen! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws