Met zoveel sekspartners op je CV zou je pas echt aantrekkelijk zijn...

Partyscene Redactie | 4 november 2018
lifestyle

Het is een beetje een raar onderwerp om onderzoek naar te doen, maar wat zijn we anders gewend van The Journal of Sex Research? In Groot-Brittannië werd er aan 180 willekeurige mensen gevraagd hoeveel sekspartners iemand moet hebben gehad voordat ze aantrekkelijk zijn.

Bij drie partners vinden de Britten je al ‘aantrekkelijk’ genoeg. Dat heeft te maken met het feit dat men niet graag seks heeft met een maagd (omdat die ‘niks kan’) of met iemand die juist alle hoeken van meerdere slaapkamers heeft gezien. Het onderzoek onthult ook dat men vindt dat hoe meer sekspartners je hebt gehad, hoe groter de kans is dat die persoon een misschien zelfs meerdere soa’s heeft en vreemdgaat.

Verschil

Zoals gewoonlijk is er wel een verschil tussen mannen en vrouwen. Britse vrouwen gaven aan dat een man die zes of meer partners heeft gehad onaantrekkelijk is, maar bij de mannen was dat pas vanaf elf. Daarnaast hebben mannen blijkbaar minder moeite met het seks hebben met een maagd, dan vrouwen. Vrouwen zijn ook zó veeleisend.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws