Deze 5 series check je in september op Netflix

Peter Güldenpfennig | 31 augustus 2017
lifestyle

Niets beter dan lekker series bingen op Netflix met een flinke kater toch? Precies, en ook in september is er genoeg nieuws te zien! Check wat je aankomende maand kunt volgen op Netflix:

Narcos (seizoen 3)

Javier Peña is terug. De agent strijdt onverminderd door tegen de drugsmaffia. Gaat deze de eerste twee seizoenen overstijgen? Dat weten we niet, maar een voorproefje hebben we wel:

Shooter (seizoen 2)

In Shooter volgen we veteraan Bob Lee Swagger die de moordenaar van de president van de VS probeert te vinden. Typische Amerikaanse serie, maar de moeite waard wanneer spanning en actie je ding zijn. Oordeel zelf:

Bojack Horseman (seizoen 4)

Voormalig ster BoJack Horseman keert voor een vierde seizoen terug op Netflix. Het tragi-komische relaas van een has been-paard blijft leuk en kent niet voor niets een trouwe schare aan fans. Check de trailer: 

Star Trek: Discovery (seizoen 1)

Star Trek neemt een duik in het verleden met Discovery, een prequel van de originele serie uit 1966. Volg Kirk, Spock en andere oude bekenden tijdens hun reizen naar onbekende bestemmingen in de ruimte. Nieuwsgierig geworden? De trailer bekijk je hieronder:

Designated Survivor (seizoen 2)

Lang niet door iedereen geliefd, maar degenen die Designated Survivor wel tof vinden gaan er dan ook echt plat voor. Kiefer Sutherland als president is dan ook iets wat wellicht wat gewenning nodig heeft, en niet alleen door hemzelf. Bereid je daarom voor op het tweede seizoen met deze trailer:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws