Stewardess: 'Voordeel van naar Nigeria gaan is: het zit er vol met grote zwarte lullen'

Partyscene Redactie | 3 oktober 2017
lifestyle

Steward of stewardess worden is een droom van velen, maar lang niet voor iedereen weggelegd. Voor de Britse Joanne Wickenden wel, want zij werkte bij British Airways. ‘Werkte’, want als je gaat klagen over Nigeriaanse passagiers op Snapchat en de desbetreffende video gaat viral, dan ben je best wel de lul.

Nigeriaanse big black cocks

Maar dat weerhield Joanne Wickenden er niet van om zich in een video toch uit te laten over de Nigeriaanse passagiers op een vlucht van Heathrow naar de hoofdstad van Nigeria, Abuja. Met name de upgrades die passagiers vragen omdat hun lul in de weg zit kan ze niet helemaal hebben: ‘All the Nigerians are gonna be there asking for fucking upgrades because they haven’t got enough leg room because their BBC’s (big black cocks, red.) are in their way. Big dicks like this swinging from side to side.’

Voordeel volgens haar is wel dat het er vol zit met grote zwarte lullen.' Ok.....

Niet verrassend: nadat het filmpje terecht kwam bij het management van British Airways kon Joanne opstappen. Hoewel ze zich behoorlijk neerbuigend en racistisch uitlaat over de Nigeriaanse passagiers zegt een vriend van haar dat ze helemaal geen racist is en het ‘een grapje tussen twee vrienden’ was.

Tja Joanne, als jij je social media-game niet in de hand hebt en niet professioneel kunt zijn, vlieg je eruit. En niet met British Airways. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws