Nu in de winkels: Clublife Magazine 3.2015

Lucas Boon | 5 oktober 2015
magazines


Daar is 'ie dan: de nieuwe Clublife Magazine! Het zal je niet verrassen dat wij in deze editie uitgebreid ingaan op het dance event van het jaar, juist: het Amsterdam Dance Event. Daarnaast zoals je van ons gewend bent uitgebreide (dubbel)interviews, het laatste gear- fashion en gadgets nieuws én we gingen op stap met niemand minder dan Hardwell naar... Ibiza!

Amsterdam Dance Event

  • Everything you need to know (geschiedenis en facts & figures)
  • Festival (de vetste feesten op een rijtje)
  • Conference (de interessante workshops, panels en conferenties)
  • Playground (de nodige verdieping)
  • Op stap met de party people (welke ADE-feesten bezoeken onze party reporters?)
  • Enkele sleutelfiguren aan het woord (waaronder Eelko van Kooten én de general manager van ADE)

Coverinterview: Oliver Heldens

Je kunt niet meer om 'm heen: mister bunnydance, mister 'Gecko', mister Heldeep Records. We spraken met Oliver Heldens over zijn productieve karakter, Spinnin' Records en zijn relatie tot collega-dj's.

Chicks behind the decks

Tijd om de vrouwen eens in het zonnetje te zetten! In totaal spraken we met acht (!) chicks behind the decks: van groentje tot oude rot in het vak en van labeleigenares tot Duitse techno heldin!

Dubbelinterview: Tony Junior X Wasted Penguinz

House meets hardstyle! We lieten Tony met de Penguinz-mannen in gesprek gaan. Want de drie heren mogen dan volstrekt verschillende muziek maken, ze hebben meer overeenkomsten dan je zou denken!

Rewind: Mental Theo

Wie kent 'm niet? Theo Nabuurs (echte naam) is onlosmakelijk verbonden met de jaren '90, maar laten we niet vergeten dat hij anno 2015 ook niet bepaald stil zit. Zo heeft hij recent zijn eigen label Rebelpark Records opgericht, waarop werk uitkwam van onder meer Thomas Gold en Carnage.

Met Hardwell op Ibiza

Op dinsdag 8 september sloot Hardwell zijn Ushuaia-seizoen af op Ibiza en wij waren erbij voor een uitgebreid verslag!

Party agenda

Waar moet jij heen in het weekend? We lichten de coolste party's voor je uit en ja, uiteraard ook tijdens het Amsterdam Dance Event!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws