Jan Dulles maakt track met Kid Vicious en D-wayne

Peter Güldenpfennig | 4 maart 2013
music


De zanger van de Volendamse band 3JS heeft een track van de samenwerking tussen Kid Vicious en D-wayne van vocalen voorzien. 'Turn Your Lights On' heet de track, en is vandaag uitgebracht op het Nederlandse Spinnin' Records.

Voor de zanger is het de eerste keer dat hij een dance-track maakt, maar het is goed mogelijk dat het zeker niet de laatste keer is: 'Een uitstapje naar de dance heb ik nog niet eerder gedaan, maar de samenwerking met deze producers en het uiteindelijke resultaat is me erg bevallen', aldus de zanger.

Ook Kid Vicious is erg enthousiast over de track. 'Het was te gek om samen met D-wayne deze plaat te maken. Toen we klaar waren, konden we maar geen juiste vocalist vinden. We hebben het door twee verschillende sessiezangers laten inzingen, maar beide stemmen kleurden niet bij de plaat. Toen ik tijdens een 538-concert Jan Dulles het nummer ‘With or without you’ van U2 hoorde zingen, wist ik: hij moet het worden! Jan bleek razend enthousiast en heeft ‘Turn Your Lights On’ echt compleet gemaakt.'

Benieuwd naar de track? Je vindt 'em hier op iTunes of beluister het nummer hieronder op Youtube of Soundcloud:

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws