Audiotricz remixt Hardwell

Peter Güldenpfennig | 4 augustus 2014
music


Steeds meer producers uit de EDM, trance en andere niet-harde stijlen beseffen dat hardstyle here to stay is en bovendien ook een enorm muzikaal genre. Zo zei Ferry Corsten al eens tegen ons: ‘De big room house gaat steeds meer op hardstyle lijken. Wat ik zelf heel cool vind eigenlijk. Hardstyle is altijd een ondergeschoven genre geweest terwijl het heel groot is. Door de house krijgt het nu toch een beetje voeten aan de grond wereldwijd.'

Ook Hardwell houdt wel van hardstyle. Zo heeft hij eerder de remix van 'Never Say Goodbye' door Wildstylez uitgebracht op zijn eigen Revealed Recordings. Dat het hem menens is, blijkt wel nu hij hardstyle-duo Audiotricz heeft gevraagd om een remix te maken voor zijn hit 'Dare You', waarvoor Matthew Koma de vocalen heeft gedaan.

Audiotricz

Audiotricz heeft het al melodieuze nummer geremixt naar een stevige hardstyle track die desondanks aan de melodieuze kant blijft. Er is door de aanwezige melodielijnen wel wat minder ruimte voor de (overigens prima) vocalen van Matthew Koma.

Audiotricz

De remix van 'Dare You' door Audiotricz komt uit op Hardwells eigen Revealed Recordings en debuteerde in Hardwell on Air #178. Check de episode hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws