Skrillex en The Game maken een track

Mark Hofman | 24 september 2015
music


2015 is het jaar waarin Skrillex zijn muziek constant aan het innoveren is. Hij werkt met verschillende artiesten uit verschillende genre's, laat zien dat hij van alles aan het proberen is en komt elke keer met een nieuwe sound op de proppen. Nu is hij weer bezig met een samenwerking die niet snel in je opkomt.

Het afgelopen jaar heeft de dubstep-producer een hit gehad met Jack Ü en Justin bieber, werkte hij samen met Vic Mensa en zit hij nu met The Game in de studio. De track draagt de titel 'No Chill' en verwijst naar de Mexicaanse drugsbaron El Chapo.

 

Bron: The Verge

De track zit vol met elementen die totaal niets te maken hebben met de dubstep-sound van Skrillex, het doet je eerder denken aan trap. 'El Chapo' bevat samples die afkomstig zijn van latin-muziek, een hoorn die constant doorloopt en een trap-beat. De track bevat een paar hele kleine herkenningspuntjes van Skrillex zijn sound, maar als je puur en alleen naar de track luistert zou je niet kunnen zeggen dat de producer ook maar iets te maken heeft met de productie.

Skrillex draait als hoofdact op het laagste punt van de aarde, wil je weten hoe dat zit? Dan moet je deze link even checken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws