Hardstyle & emotie: Coone eert dochtertje met 'Faye'

Wouter de Vink | 3 augustus 2016
music

Hardstyle & emotie: Coone draagt track op aan dochtertje

Afgelopen zondag bracht Coone dan zijn langverwachte album Less Is More uit. En hier zitten toch een paar pareltjes tussen! Maar als we er eentje moeten uitlichten, is het toch ‘Faye’. Hiervoor werkte de Belgische hardstyle dj samen met vocalist David Spekter en wij denken dat zelfs het grootste ijskonijn hiervan gaat smelten. Maar het is natuurlijk ook een ontzettend lekker festivalnummertje. Check de videoclip hieronder!

LEES OOK: Dit is de nieuwe collab van Mark With A K & Warface

Op Facebook verkondigt Coone al dat dit het meest emotionele nummer is dat hij ooit gemaakt heeft. Dat kunnen wij ons wel voorstellen, want het zou zo in een tranentrekker van een film kunnen. Het nummer is vernoemd naar zijn dochtertje ‘Faye’, die pas één jaar oud is. Voor de videoclip vroeg Coone aan foto’s van de kinderen van zijn fans. Die leverden een karrevracht aan picca’s en deze zijn dan ook te zien in de video. Wie goed oplet, ziet hier ook onder andere MC Villain en Alpha2 met hun kroost voorbij komen.

Coone raakt je in het hart met ‘Faye’

‘Faye’ is onderdeel van het nieuwe Less is More album, dat afgelopen zondag uit kwam. Hier staan zestien tracks op met verschillende solo’s, samenwerkingen en remixes. Als je het ons vraagt is het een must have voor elke hardstyle-liefhebber. Meer info over het album vind je hier.

Beeld via Facebook-pagina Coone

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws