Check die track: 'The Race' van Armin van Buuren & Dave Winnel

Thomas Keulemans | 25 augustus 2016
music

Armin van Buuren laat momenteel vooral van zich horen door zijn mini-album Old Skool, dat op 4 augustus gereleast werd. Tenminste, dat dachten we! Hij wijdde zelfs bijna een complete A State Of Trance radioshow aan het mini-album, dat echte classics uit de beginjaren van de dance bevat, zoals 'Dominator' (Human Resource), 'Pull Over' (Speedy J.) en 'The Ultimate Seduction' (Ultimate Seduction). Toch blijft hij gelukkig ook nieuwe tracks produceren en uitbrengen die de actuele trance sound van nu trouw blijven. 

Armin van Buuren vs. Dave Winnel

‘The Race’ heet de nieuste track en het is een samenwerking tussen Armin van Buuren en het Australische talent Dave Winnel. De plaat werd al door Armin van Buuren zelf gedraaid op een aantal van ’s werelds grootste festivals (Electric Love Festival, Ultra Music Festival Europe, Airbeat One, Tomorrowland en Weekend Festival).

Dave Winnel

‘The Race’ is overigens niet de eerste keer dat Armin van Buuren en Dave Winnel muzikaal de handen ineenslaan. Ongeveer negen maanden geleden remixte Dave Winnel ‘Strong Ones’, één van de leadsingles van Armin van Buurens zesde artiestenalbum genaamd ‘Embrace’.

LEES OOK: Armin van Buuren gaat 'back to the old skool'

Check 'The Race' hieronder zelf.

Beeld via Facebook Armin van Buuren

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws