Justice verzorgt nieuwe BBC Essential Mix op 12 november

Ivo Mollemans | 8 november 2016
music

In de aanloop naar hun nieuwe album ‘Woman’ is het Franse duo Justice volop bezig om fans enthousiast te krijgen. Er zijn inmiddels al 3 tracks online gezet en de laatste daarvan is getiteld ‘Alakazam!’. Elke nummer weet de klassieke sound van het duo opnieuw op te pakken en in een nieuw jasje te steken waardoor men vrijwel verzekerd is van een geweldig album.

Justice speelt in op de fans

Naast het uploaden van materiaal hebben ze ook een aantal optredens gehad in New York, Parijs en Berlijn om bezoekers een voorproefje te geven van wat er zal gaan komen. Ze weten hiermee het enthousiasme van fans goed omhoog te halen en men kan niet wachten tot het nieuwe album eindelijk uitkomt.

LEES OOK: Bonobo kondigt nieuwe album ‘Migration’ aan

Franse electro bij BBC Radio 1

Het album staat nu gepland om 18 november in de schappen te liggen en in de aanloop naar die datum zullen ze een BBC Essential Mix verzorgen op BBC Radio 1. Het is de eerste Essential Mix van het duo sinds 2007, dus verwacht veel verschil tussen toen en nu. De mix van 2007 bevatte toen veel nieuwe muziek en we kunnen dan ook bijna met zekerheid zeggen dat dat op 12 november weer het geval gaat worden.

De mix van 2007 liet de klassieke sound van Justice bestaande uit rauwe synths en Franse electro elementen goed naar voren komen. Het zal daarom interessant worden om te zien hoe erg deze nieuwe mix gaat verschillen van hetgeen wat luisteraars toen te horen kregen en waarmee ze zich nu voornamelijk hebben beziggehouden.

De Essential Mix uit 2007 is hieronder te beluisteren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws