Unresolved en Alpha² komen met nieuwe collab

Ivo Mollemans | 16 november 2016
music

Alpha

Het Nederlandse duo Alpha² heeft al een hoop keiharde en bovenal geweldige releases op hun naam staan. Ze gaan al een aantal jaren mee in de hard dance scene en hebben daardoor al veel festivals en feesten gezien. Niet veel eerder dit jaar kwam hun eerste album uit waarop een hoop erg goede nummers te horen zijn. Natuurlijk kunnen ze niet stil blijven zitten en om mee te blijven gaan in een scene waar dagelijks nieuwe muziek naar boven kom drijven hebben ze nu ruimte vrijgemaakt voor een collab met de Italiaan Unresolved.

LEES OOK: Fequencerz: ‘Vasthouden aan onze eigen stijl is het beste wat we hebben kunnen doen’

Unresolved & Alpha² - ID

Het Alpha² duo gaf zelf aan dat ze een nieuwe samenwerking zouden gaan draaien op Loudness en ze hebben woord gehouden. Gelukkig waren ze ook niet te beroerd om meteen even mee te delen dat het om een collab met Unresolved ging. Helaas hebben we geen opnames van het moment dat de track gedraaid werd, maar het kan niet lang meer duren totdat er een preview of misschien wel het hele nummer online komt.

De artiesten achter de collab

Alpha² bestaat uit Anco en Arjen Timmerman. In het verleden hebben ze onder andere de nummers ‘Das Weite Land’ en de opvolger daarvan genaamd ‘Die Ganze Welt’ samen met Jack of Sound uitgebracht. Dit deden ze via hun eigen label A2 Records waar ze verschillende artiesten onder contract hebben staan. Zo bracht Digital Punk laatst nog zijn album uit via dit label, maar ook nieuw talent is volop aanwezig op het label.

Unresolved is daarentegen minder lange actief op de scene, maar dit betekend niet dat hij minder noemenswaardig is. De Italiaan heeft met nummers als ‘House of Pain’, ‘RDMT’ en ‘West Coast’ een sterke naam voor zichzelf weten op te bouwen. Bereid je dus voor op een samenwerking waar twee van de beste hard dance artiesten hun best hebben gedaan om een keiharde track uit te brengen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws