Check hier de Sound Rush remix voor Project One

Ivo Mollemans | 1 december 2016
music

De comeback van Project One is een onderwerp waarover veel mensen blijven praten. Het is inmiddels wel duidelijk dat de show tijdens Qlimax op een heel hoog niveau zat en dat de bezoekers de officiële en keiharde comeback van Project One hier konden aanschouwen. Tijdens de set die ze draaiden werden oude klassiekers afgewisseld met speciale edits en nieuw materiaal dat ze zelf hebben gemaakt. Ook draaiden ze een remix van hun track ‘Project One’ die niet door hun zelf gemaakt is.

Sound Rush remix

Sinds ze de track hebben gedraaid willen mensen weten wie er verantwoordelijk is voor de vernieuwde versie. Uiteindelijk bleek dat de tweeling, Boeren, te zijn, beter bekend onder hun artiestennaam ‘Sound Rush’. Het duo kan gezien worden als aankomende talenten in de hard dance scene. Hun nummers worden niet gekenmerkt door nieuwe elementen, maar juist door het terugbrengen van oude hardstyle elementen waarop veel mensen zo verliefd zijn geworden.

Niet alleen werd het nummer in de set van Project One gebruikt, maar ook in de aftermovie van Qlimax zit de track verwerkt.

LEES OOK: Headhunterz uploadt nieuwe vlog gewijd aan Project One

Terug naar de basis

Een tijdje geleden plaatste het duo nog een foto online met daarop de titels van een aantal aankomende nummers die ze de afgelopen tijd hebben gemaakt. De nummers staan op hun computer in een mapje dat ze de titel ‘2008 – 2012 style tracks’ hebben gegeven en dit zegt meer dan genoeg. 4 originele nummers en de remix voor Project One: dat is wat de heren ons de komende tijd gaan brengen en wij kunnen niet wachten totdat ze deze allemaal online gooien.

In de video hieronder is het moment te zien waarop Project One de remix draaide.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws