Lucas & Steve doen het met Madison Mars

Bart Remmers | 22 september 2017
music

Single Stardust verschijnt op Spinnin' Records

het dj-duo Lucas & Steve, die deze zomer de monsterhit ‘Up Till Dawn’ uitbracht, bundelt de krachten met Madison Mars (‘Atom’). 

Lucas & Steve drukken hun stempel al een tijdje op de hitlijsten. Vorig jaar maakte het DJ duo naam met de single ‘Summer On You’. Deze samenwerking met Sam Feldt werd een wereldwijde zomerhit (meer dan 39 miljoen Spotify streams), gevolgd door ‘Love On My Mind’ en de recente bekende track ‘Up Till Dawn (On The Move)’, die deze zomer uitbloeide tot groot favoriet.

Debuutsingle

'Buitenaardse muziek' – dat is hoe het aanstormende talent Madison Mars zijn geluid beschrijft. Twee jaar geleden boekte deze dj en producer meteen groot succes met zijn debuutsingle ‘Theme O’, dat op Don Diablo’s HEXAGON-imprint werd uitgebracht.

Hij heeft zich binnen korte tijd bewezen als nieuwkomer met een serie aan spannende en gewaagd geproduceerde dance tracks, waaronder het populaire ‘Milky Way’ en de recente track ‘Atom’, die door Hardwell werd gedoopt als 'Best track I’ve heard in 2017'.

Stardust

Wat gebeurt er als deze twee grote talenten hun krachten bundelen? Dan krijg je ontzettend veel energie in combinatie met feelgood akkoorden en pakkende vocalen – een track die precies gemaakt is voor de ultieme piekmomenten op de dansvloer. 

De single ‘Stardust’ geeft precies weer waar beide artiesten op dit moment staan en krijgt waardering van verschillende bekende dj’s als Oliver Heldens, David Guetta, Robin Schulz, Galantis en Lost Frequencies.
 

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws