Ibiza-les voor Dante Klein en Mesto: hoe krijg je mensen naar je feest

Mark IJsendoorn | 20 november 2017
Ibiza

Een feest organiseren op Ibiza is zo simpel nog niet. Daar kwamen Spinnin’ Next-broekies Mesto, Trobi, Dastic en Dante Klein al snel achter toen ze de opdracht kregen een boat party te organiseren op het feesteiland. Of dat feest een succes werd zie je in de laatste video van Spinnin’s Project NEXT.

Ronselen op Ibiza

Ibiza ziet in de zomermaanden zo’n beetje alle dj’s van wereldklasse voorbij komen. De jonge mannen van Spinnin’ NEXT kwamen er dan ook snel achter dat op Ibiza niemand hun gezicht of naam kent. Zie dan maar eens indruk te maken met het feit dat je een dj bent en een feestje geeft. Op straat en op het strand moesten ze alles uit de kast halen om mensen naar hun party te trekken. Natuurlijk zegt iedereen beleefd ‘sure’ maar of ze ook komen opdagen...?

Gelukkig voor de talenten kregen ze toch nog wel een tiental sexy meiden op hun boot. En toen bleek de apparatuur het niet te doen. Awkward.

Project NEXT

Voor de videoserie Project NEXT stuurde Spinnin’ vijf van hun talenten een week naar Ibiza om het eiland te leren kennen, connecties te maken, nieuwe muziek te maken en een eigen party te organiseren. Dante Klein heeft de hoofdrol in deze video. De overige video’s met onder meer Mesto en Trobi zijn te vinden via het YouTube-kanaal van Spinnin’ Records. In de volgende aflevering krijgen we te zien wat het viertal heeft gemaakt van hun eigen Ibiza-feest.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws