Dannic en Silvio Ecomo komen met remake van ‘No Dip’

Ivo Mollemans | 17 januari 2018
music

Dannic heeft twee dingen gemeen met Hardwell en Tiësto: ten eerste komen ze alledrie uit Breda en ten tweede behoren ze alledrie tot de top van de electro house-dj’s en producers. Dat Dannic vette platen kan maken hoeft hij niet meer te bewijzen, maar met zijn remake van de technoplaat ‘No Dip’ weet hij toch weer zichzelf te overtreffen.

Dannic & Silvio Ecomo - In No Dip

Het originele nummer is afkomstig van Silvio Ecomo en die kwam 18 jaar geleden al uit. Rond die tijd wist Dannic ook zijn eerste gigs als dj te krijgen en hij draaide de plaat naar eigen zeggen toen in al zijn sets. Nu heeft hij zijn eigen versie van het nummer mogen maken en die is ook nog eens uitgekomen op het grootste dancelabel ter wereld, namelijk Spinnin’ Records.

LEES OOK: Protocol Recordings komt met 100e release

De remake heet ‘In No Dip’ en beschikt over een simpele, maar effectieve drop. De drums en synths werken samen om het gevoel van het origineel op een moderne manier neer te zetten. De winter is nog wel even aanwezig, maar deze track stoomt je alvast voorzichtig klaar voor het festivalseizoen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws