Tujamo en Sidney Samson droppen remake van ‘Riverside’ inclusief nieuwe videoclip

Ivo Mollemans | 30 januari 2018
music

Beeld via Spinnin' Records.

In 2009 bracht Sidney Samson het nummer ‘Riverside’ uit en in de tijd daarna groeide deze uit tot een van de grootste dancehits aller tijden. Het nummer wordt nog steeds gedraaid door dj’s en er zijn tal van remixen uitgekomen, maar Sidney vond het tijd voor een officiële remake van de track en daarvoor heeft hij de hulp van Tujamo ingeschakeld.

Tujamo en Sidney Samson moderniseren ‘Riverside’

In het nummer wordt de bekende lead van Tujamo in combinatie met de originele lead gebruikt waardoor oud en nieuw elkaar echt tegenkomen. Uiteraard is ook de hele beat veranderd waardoor er meer variatie in zit en de drop staat garant voor een springend publiek overal waar deze gedraaid wordt. Natuurlijk kunnen de vocalen uit het origineel niet weggelaten worden en ook die zijn weer terug te horen.

LEES OOK: Check die track: Afrojack komt met opzwepende remix van U2

Ook niet te vergeten is de videoclip die bij het nummer is gemaakt. De originele video wordt door elke dancefan wel herkend en de nieuwe video gaat verder waar die van negen jaar terug eindigde. Dezelfde personages zitten in de clip verwerkt, maar dan allemaal een stuk ouder.

Check het nummer met de video hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws