Dour Festival verlegt landsgrenzen met waanzinnig project

Geert van der Klugt | 1 juni 2018
music

dour festival 2018 GANGUE

GANGUE

Drie artiesten; drie festivals; drie landen en één release. Project GANGUE is een muziekconcept van drie artiesten, ter viering- en in samenwerking met Dour Festival. Vandaag kwam release 'Creme' uit: een fijne, elektronische blend, stammend uit Noorwegen, België en Frankrijk. 

LEES OOK: AUW! Dour festival 2018 line-up: zó hard dat het pijn doet

Artiesten Haring, La Fine Equipe en Fulgeance sloegen de handen ineen om de verjaardagen van festivals Marsatac, Dour en Nördik Impakt in toepasselijke stijl te vieren. De 30e editie van het Belgische Dour Festival vind van 11 tot en met 15 juli plaats.

Al 29 jaar lang doen de organisatoren hun uiterste best om een uniek, alternatief en sterk programma samen te stellen - een programma dat zowel de fans van rock, van elektronische muziek, reggae of zelfs hip-hop samenbrengt. Een line-up die legendarische artiesten, ontdekkingen en diversiteit combineert. Een line-up die een enorm feest creëert; voor bijna 242 000 muziekliefhebbers uit volledig Europa, voor 5 dagen van liefde en alternatieve muziek. Dour Festival 2018.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws