Davina Michelle naar het Songfestival?

Fenna Kiebert | 22 mei 2019
music

Bron beeld: www.davinamichelle.com, zangeres Davina Michelle

Radio dj Barry Paf wil dat Davina Michelle volgend jaar Nederland vertegenwoordigd op het Eurovisiesongfestival. De dj van 100% NL, en groot fan van het Songfestival, is zelfs een petitie gestart om dat voor elkaar te krijgen.

Davina Michelle

Davina Michelle werd bekend door haar YouTube covers toen zangeres Pink haar cover van haar liedje 'What about us' hoorde en online beoordeelde. Davina werd afgelopen jaar bij het grote publiek bekend door haar deelname aan het programma ‘de Beste Zangers’, waardoor ze een grote hit scoorde met Duurt te lang.

Perfecte kandidaat 

‘Nu het spektakel naar Nederland komt, betekent dit ook dat de opvolger van Duncan Laurence volgend jaar automatisch in de finaleronde staat", laat Barry Paf op de radio weten. ‘Als we kijken naar de artiest van het afgelopen jaar, dan heeft iedereen het over de doorbraak van Davina Michelle.’

‘Eigenlijk moeten we dit gewoon met zijn allen in werking gaan zetten, om Davina Michelle en AVROTROS zo ver te krijgen dat Davina Michelle volgend jaar op het podium staat.’ Davina is volgens hem de perfecte kandidaat om volgend jaar ons land te vertegenwoordigen. Mocht het lukken om 25.000 handtekeningen op te halen, dan belooft hij ze persoonlijk te overhandigen. Of dit hem gaat lukken, is nog maar de vraag.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws