Videoclip Famke Louise geblokkeerd wegens te veel seks?

Fenna Kiebert | 17 juli 2019
music

Bron beeld: Instagram Famke Louise (@famkelouise_)

De videoclip van het nummer Faka van Famke Louise is in eerste instantie wereldwijd geblokkeerd. De clip zou vrijdagmiddag om 14:00 uur online komen.

LEES OOK: Famke Louise's 5 meest sexy blote Instagram-outfitjes

Wereldwijd geblokkeerd

De videoclip van Famke Louise zou, zoals ze haar fans eerder had verteld, oorspronkelijk vrijdagmiddag om 14:00 uur op YouTube te zien zijn. Helaas voor de fans en voor Famke Louise zelf, werd de videoclip meteen wereldwijd geblokkeerd. De zangeres plaatste vervolgens een filmpje op Instagram om te zeggen dat ze er alles aan doen om de video alsnog online te krijgen. Uiteindelijk was de videoclip om 20:00 uur op YouTube te bewonderen.

'Te veel spannende shit'

‘Er zal wel te veel spannende shit inzitten waardoor YouTube het niet goedkeurt’, zei Famke Louise in haar Instagram video. In de videoclip van Faka zijn inderdaad wel sexy beelden te zien, maar of dat de reden was om de clip te blokkeren is onduidelijk. Fans merkten namelijk ook op dat het lied wel erg bekend klinkt. Het nummer heeft exact dezelfde melodie als ‘London’ van AJ x DENO en EO, goed gejat dus, ondanks de sexy videoclip...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws