Nieuwe single rag‘n’bone man is all you ever wanted, album in april

Partyscene Redactie | 29 januari 2021
music

Drie jaar na zijn debuutalbum Human komt Rag‘n’Bone Man op 23 april terug met een nieuw album: Life By Misadventure. Vandaag verschijnt All You Ever Wanted, de eerste single van het album.Rag‘n’Bone Man (Rory Graham) schreef All You Ever Wanted toen hij terugkeerde naar de plaatsen waar hij opgroeide. Graham: “De aanblik van Brighton en Londen maakte me verdrietig. Ik dacht aan alle geweldige plekken waar ik mijn jeugd doorbracht, maar die er nu niet meer zijn.”

Bekijk hier de videoclip.

Life By Misadventure is een album over opgroeien, volwassen worden en vooruit kijken. De Britse Rag‘n’Bone Man nam de plaat op in Nashville, vlak voordat de pandemie uitbrak.
Het album werd opgenomen als live-album: de sound is authentiek en bestaat uit 100% menselijk geluid - uitzonderlijk in tijden van autotune en eindeloze overdubs. Graham: “We hebben dit keer veel langer aan de muziek kunnen werken, en wennen. Voorheen ging het sneller: zodra een song af was, moest ik het diezelfde dag nog inzingen. Die versie kwam ook meteen op het album. Maar omdat we er nu de tijd voor namen, zit er veel meer emotie in de muziek.”Grammy Award-winnende producer en multi-instrumentalist Mike Elizondo (Eminem, 50 Cent, Fiona Apple) heeft het merendeel van het album geproduceerd en opgenomen.In 2017 verscheen Human, het debuutalbum van Rag‘n’Bone Man. Human werd vier keer platina, bereikte in de eerste week na release al #1 in de UK en werd het snelstverkopende album van een mannelijke artiest van het decennium. Het album leverde Rag‘n’Bone Man een BRIT Award en een Ivor Novello Award op.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws