Ricardo Moreno brengt positieve vibes met 'Get Crazy'

Partyscene Redactie | 26 februari 2021
music

Ricardo Moreno is klaar om weer los te gaan met zijn nieuwe track 'Get Crazy'. De Brabantse DJ mag graag een lach op mensen hun gezicht toveren en houdt er van om een positief lichtpuntje te brengen in deze lastige tijd.

Deze banger zit boordevol energie en de opbeurende vocals nodigen je uit om helemaal gek te gaan in je huiskamer. 'Get Crazy' volgt op de tracks 'Party Starter', 'Party Don't Stop' en 'Clap Your Hands' met zijn jeugdheld DJ Vince. Voor de samenwerking met Vince ligt inmiddels ook een opvolger klaar, maar daarover later meer... 'Get Crazy' komt uit via ROQ The House en is vanaf vandaag beschikbaar op alle online streamingplatformen.

Ricardo Moreno

Ricardo van Nies heeft het grootste gedeelte van zijn leven besteed aan muziek. Hij begon zijn carrière in de jaren '90 als DJ in de hardere stijlen van de scène en produceert sinds enkele jaren ook zijn eigen muziek. Ricardo Moreno's stijl laat zich omschrijven als energiek met een positieve twist. Eerder had hij groot succes met de track 'City Streets' samen met Charly Lownoise en Re-Style, die aandacht kreeg van radiozender SLAM! en RTL Boulevard. Daarnaast bracht hij muziek uit op labels als BEYOURSELF Music en bracht hij geprezen remixes en bootlegs uit. De dj/producer stond op festivals als Dance Valley, Intents Festival, Ground Zero en Harmony of Hardcore.

 Beluister 'Get Crazy' via RicardoMoreno.lnk.to/GetCrazy

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws