Timo Maas - Music For The Maases (Hope)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

De ster van de Duitser Timo Maas, producer, remixer en DJ, rijst wel erg snel de laatste tijd. Als veelgevraagd DJ weet Maas inmiddels dondersgoed wat een dansvloer voor eisen stelt. Met zijn eigen producties houdt hij daar dan ook goed rekening mee. Ook Madonna zag en hoorde de succesverhalen over deze Duitse jongeman en hing al bij hem aan de telefoon voor een remix van een van de tracks van haar album Music. Deze remix vind je uiteraard nog niet op deze dubbelaar.

Maar niet getreurd, want Timo Maas presenteert maar liefst twee schijven vol met eigen materiaal en remixen die hij maakte voor onder andere Green Velvet (Flash), Jan Driver en Paganini Traxx. Ook nogal wat samenwerkingen zijn terug te vinden op de twee volgepropte schijven, waaronder Orinoko en Kinetic ATOM.

Het maakt eigenlijk niet uit onder welke naam hij opereert of welk nummer hij naar zijn eigen hand zet. Zijn geluid beweegt zich wonderbaarlijk tussen trance en techno en tussen progressive en club. Pakkende melodieen kronkelen zich wellustig rondom de dwingende vierkwartsmaten. Niet moeilijk doen is duidelijk het devies van Maas. Gewoon dansen, dansen en nog eens dansen. En met de 140 minuten vette dance moet dat toch geen enkel probleem zijn!

Luisteren naar Music For The Maases

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws