Michel de Hey - Syntec (EC Records)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

EC labelbaas, geestelijke vader van de succesvolle Future avonden in Nighttown en Nederlands boegbeeld van de technosound Michel de Hey, toont met deze mixcompilatie de kwaliteit van EC Records.

In haar zevenjarig bestaan is EC Records uitgegroeid tot een van de meest geliefde technolabels in Europa. Top dj's als Laurent Garnier, Mr C en Dave Angel zagen hun DJ koffers rigoureus in waarde stijgen, vanwege het 'zwarte goud' van EC. Secret Cinema, Biological en Literon hebben in de loop der jaren voor aardig wat technoplezier gezorgd en verdienen terecht een mooi plaatsje op deze compilatie.

Uitschieters op dit plezante schijfje zijn Stef & J Samual (Bussiness Class), de Timeless Altitude remix van Smith & Selway en natuurlijk C.T.M. van Graylock (in de Rachmad mix!) Nooit gedacht dat een regelrechte klassieker als Timeless Altitude ooit geevenaard kon worden. De uiterst productieve Cristian Smith and John Selway bewijzen dat het toch kan, want het resultaat van hun versie is erg indrukwekkend. En over remixen gesproken: Steve Rachmad heeft met zijn simpele maar doeltreffende remix van C.T.M. bewezen dat hij tot de allergrootste technoproducers van de wereld behoort.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws