Lil' Kleine cancelt optreden na biernederlaag

Geert van der Klugt | 19 juni 2018
nieuws

lil kleine overijssel bierdouche

Afgelopen zaterdagavond is rapper Lil' Kleine het podium afgevlucht tijdens een optreden in Hengevelde. De 23-jarige, zelf-gedoopte 'monniemagnaat' was bang, boos en nat. Bang, boos en nat door het onophoudelijke gepest van zijn fans, die weigerde te stoppen met het werpen van ijskoude, goudgele pret-pilsjes.

'Ik zal jullie een mop vertellen. Ik sta hier dertig seconden en heb 15.000 euro's verdiend', grapte Kleine, vlak voor zijn onderduik richting backstage. Goede mop, Kleine, maar een laffe daad. Het vervroegde einde moet verschrikkelijk zijn geweest voor de aanwezige jongens en meisjes, want 'mama komt ons pas om 8 uur ophalen'. Hopelijk heeft het verhoogde cortisol menig aanwezig pre-puber veilig en wél naar huis gefietst.

LEES OOK: Kijken: Famke Louise verzoend zich met staal-stijve slangen

'Bedankt voor de bierdouche'

De bierdouche in Overijssel was geen primeur. De mop ook niet. In 2016 verliet Lil' Kleine tevens een podium na het incasseren van een aerodynamische lading pils, waarna hij zijn toeschouwers bedankte 'voor de 4500 euro.' Evenementenorganisatie Ronald van Tilborg sleepte de rapper vervolgens voor de rechter, maar verloor de zaak. 


Beeld: Namam b.v. - wikiportret.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws