NASA ruimtedeken zal voor schaduw zorgen op festival Burning Man

Geert van der Klugt | 1 augustus 2018
nieuws

burning man 2017

De maanlandingen waren het waard. Één van Amerika's invloedrijkste festivals, Burning Man, huist volgend jaar de opzet van een strandkleed van atmosferische proporties. Architect Sasha Shtanuk startte een campagne om een zilver, NASA ruimtekleed - een kleedje van 10.000 vierkante meter groot - uit te rollen over de woestijnvlakte van Burning Man.

Dutten

'Tijdens de hete dagen kunnen festivalgangers relaxen, chillen, dutten en dansen in de schaduw', vertelt Sasha. 'S'avonds zullen honderden mensen samenkomen in speciale pakken om een lichtgevend effect te creëren. Van kinds af aan delen we dekens met vrienden, liefdes en familie. Onder deze deken bestaan er geen vreemden.'

LEES OOK: Je gelooft nooit hoeveel Tiësto jaarlijks verdient...

Typerende missie. Sluit prima aan bij menig Burning Man neo-hippie. Daar is niets verkeerd mee: heb je ooit een dag doorgebracht in de brandende woestijnzon - dezelfde calamiteit als Burning Man's festivalgrond - dan begrijp je de waarde van een atmosferische parasol. Het festival vindt plaats van 26 augustus tot en met 4 september. Alle info vind je hier. 

burning man 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws