YouTube Rewind is kut: meeste dislikes ooit

Ruben den Boer | 13 december 2018
nieuws

YouTube Rewind 2018

Dat lang niet alle video's op YouTube goed zijn, is geen verrassing. Dat de video's van YouTube zelf het kutst van allemaal zijn, dat laat de YouTube Rewind van 2018 perfect zien. Het is namelijk de meest gedislikete video ooit, met maar liefst 9,2 miljoen dislikes tegenover 2,1 miljoen duimpies omhoog.

Elk jaar blikt YouTube terug op het jaar met de zogenaamde YouTube Rewind. Alle hypes, trends, ontwikkelingen razen in een paar minuten aan je voorbij. Bovendien zit de video elk jaar weer bomvol bekende en populaire YouTubers. Zo'n enorm feest van herkenning MOET bijna wel gaaf zijn toch? WRONG! Het is letterlijk de kutste video die ooit op YouTube is verschenen. Alleen de videoclip van Justin Bieber's 'Baby' heeft nog meer dislikes (9,8 miljoen), maar die heeft tenminste nog ruim 10 miljoen likes.

YouTube Rewind 2018

Alhoewel de video dus enorm slecht beoordeeld wordt, wordt hij wel enorm veel bekeken. En wat kunnen we zeggen? Het is een beetje zoals een vreselijk auto-ongeluk, je wilt het niet zien, maar je kunt niet wegkijken. Ben jij nog steeds benieuwd hoe deze ramp eruit ziet? Kijk YouTube Rewind 2018 dan hier:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws