Najib Amhali heeft ‘alle afkickklinieken van binnen gezien’

Ruben den Boer | 13 december 2018
nieuws

Najib Amhali

Grappenmaker en BN-er Najib Amhali heeft jarenlang keihard aan de drank en drugs gezeten. Gelukkig voor Neerlands favoriete Marokkaan is hij al een half jaar clean. Makkelijk ging het niet, Amhali heeft ‘alle afkickklinieken van binnen gezien’

In een interview met Privé verteld de cabaretier Najib Amhali over zijn lange en zware weg met de drank en drugs. ‘Ik ben in binnen- en buitenland onder behandeling geweest. Ik ging kliniek in, kliniek uit en heb ze allemaal van binnen gezien. Maar uiteindelijk heeft het geholpen’, aldus de grappenmaker tegenover het roddelblad. 

Najib Amhali aan de drank en drugs

In september 2017 was Najib Amhali ook al open over zijn zware verslavingen. In Linda’s Zomerweek vertelde hij vroeger keihard aan de drugs te hebben gezeten en veel antidepressiva te hebben geslikt, ook ging hij nog regelmatig naar AA-bijeenkomsten om z’n drankprobleem onder controle te houden.

LEES OOK: Moby: ‘alcohol en drugs zijn geen oplossing voor problemen’

Wij zijn in ieder geval blij dat onze favoriete Marokkaan z’n leven weer op de rit heeft en wij wensen hem nog een goede weg naar herstel! Comedie goud zoals dit willen we natuurlijk niet langer missen dan nodig:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws