Geen feestjes in deze tijd? Je kunt je ook vermaken met goede games!

Partyscene Redactie | 23 december 2020
nieuwsDe volledige lockdown in Nederland is aanleiding om behoorlijk chagrijnig te worden. Feestjes zijn niet echt mogelijk, tenzij je met twee gasten een feest weet te bouwen. Hoe moet je je dan vermaken de komende tijd? Dat kan bijvoorbeeld met een game console en een aantal goede games! We vertellen je wat over de beste pc games van 2020.

Assassin's Creed Valhalla

Het jaar 2020 bracht ons naast een hoop ellende ook het nieuwe deel in Assassin’s Creed reeks: Assassin’s Creed Valhalla, een van de beste games van 2020. In dit spel speel jij met de legendarische Viking Eivor voor het verwerven van je eigen glorie. Dat doe je in een prachtige open wereld die geïnspireerd is op de donkere middeleeuwen en zowel de mysterieuze kust van Noorwegen en de verboden koninkrijken van Engeland bevat. Tijdens het spel overval je jouw vijanden en breid je gaandeweg je nederzetting uit, terwijl je tevens politieke macht opbouwt. Je voert epische rooftochten aan gericht tegen Saksische troepen en forten, waarbij je een bruut gevechtssysteem kunt inzetten met krachtige wapens zoals iconische bijlen, zwaarden en schilden om de wrede en nietsontziende vechtstijl van de oude Vikingen te herbeleven. Zo vecht jij voor de glorie van Eivor, terwijl je de groei van dat personage kunt vormgeven en de wereld om je heen kunt beïnvloeden. Je kunt naast voor de PC ook Assassin’s Creed Valhalla voor PS5 krijgen, maar het is ook mogelijk om Assassin’s Creed Valhalla op PS4 te spelen.

Watch Dogs Legion

Heb jij doembeelden voor het Verenigd Koninkrijk na de brexit? Probeer dan Londen voor de ondergang te behouden in Watch Dogs Legion. Het verhaal van het spel is dat de inwoners van de stad onderdrukt worden door een alziende surveillancestaat met particuliere militairen die de straten controleren. Een machtig misdaadsyndicaat jaagt op de kwetsbaren in de Londense samenleving. Het is aan jou om weerstand te beiden en terug te vechten in deze game, want het lot van Londen ligt in jouw handen. Watch Dogs Legion biedt een unieke gameplay-innovatie waarbij je niet alleen in het iconische Londen kunt spelen, maar ook iedereen die je daar tegenkomt kunt rekruteren. Iedereen in deze open wereld is een speelbaar personage met een achtergrondverhaal, een persoonlijkheid en een skillset. Zo kun je dus jouw eigen unieke team samenstellen. Ook kun je online je krachten bundelen met vrienden in coöp-missies voor vier spelers, maar ook in endgame uitdagingen en dagelijkse evenementen.

Immortals Fenyx Rising

Fan van de Assasin’s Creed reeks maar behoefte aan wat variatie? Vecht dan een avontuur uit op een eiland vol mythische monsters. In de game Immortals Fenyx Rising (van de makers van Assassin’s Creed Odyssey) moet jij de Griekse goden gaan redden. Onderweg betreed je gevaarlijke kerkers en gaan je moeilijke uitdagingen en heuse heroïsche beproevingen aan. De game speelt zich af in een open wereld vol hindernissen waar je jouw buitengewone vaardigheden moet inzetten om je langs mythologische monsters te vechten. Aan het einde van de rit ben jij de grote held!

Hyper Scape

Zin in een battle royale? In de futuristische free-to-play game Hyper Scape kun je met 100 deelnemers vanuit een first-person perspectief in een stad een fors gevecht uitvechten. Dat kan door middel van snelle wedstrijden. De game speelt zich af in het 2054 in Neo-Arcadia, wat onderdeel uitmaakt van een metaverse van Prisma Dimensions waarin spelers met elkaar kunnen vechten in een sport die Crown Rush wordt genoemd.

Er is dus geen excuus om je te vervelen tijdens de lockdown, want er valt genoeg te gamen. We wensen je alvast veel speelplezier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws