Ontwerp een Black Bananas t-shirt

Ivo Mollemans | 8 mei 2013
onbekend


Heb jij altijd al een eigen shirt willen ontwerpen die daadwerkelijk verkocht wordt? Dit kan realiteit worden met de ontwerpwedstrijd van het grote streetwear-merk Black Bananas. Verschillende BN-ers en dj's lopen al met de befaamde 'Transformer Monkey' op hun borst en wie weet dragen zij straks ook jouw design.

Je hebt tot 17 mei de tijd om je ontwerp in te zenden. Past jouw shirt perfect in hun collectie? Dan zie jij hem straks terug in de webshop en win je onder andere een fotoshoot en een waardebon ter waarde van €150,-. Klik hier voor meer informatie.

Black Banana's
Black Bananas bestaat nu twee jaar en is uitgegroeid tot één van de grootste kledingmerken van Nederland. Het merk heeft enigszins iets weg van Pharell Williams' Billionaire Boys Club, maar is een stuk lager in prijs. Naast t-shirts heeft het merk nog veel andere producten als zwembroeken, kettingen en houten ipod-hoesjes. De bekende apenkop komt op bijna alle artikelen terug. Daarnaast hebben zij de exclusieve 'Goldline' kledinglijn. Nog een leuk detail: bijna alle producten worden in Nederland gemaakt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws