Pepsi - Now or Never [ADV]

Peter Güldenpfennig | 18 december 2013
onbekend


Dat was een gave actie van Pepsi, want de Now or Never leverde de deelnemers een ervaring om nooit meer te vergeten! De deelnemers die de gok waagden konden rekenen op een bezoek aan de vetste clubevents, grootste feesten en beste festivals waar ze als een VIP behandeld werden en dingen hebben meegemaakt waar ze mogelijk nooit meer de kans voor zullen krijgen.

Bekijk het bovenstaande filmpje en check hoe vet de deelnemers het hebben gehad. Wat te denken van een rit per kameel naar een festival waar je een eigen VIP-deck tot je beschikking hebt? Of eerst in een stuntvliegtuig rondvliegen om daarna in een stretched hummer als VIP richting de Kings of Ace te vertrekken tijdens het Amsterdam Dance Event? Ook tof: met speedboot vervoert worden naar het Club Judge presents: Tíësto & Friends en daarna overnachten in het Amstel Hotel.

Dit is maar een greep uit wat de winnaars meemaakten van Pepsi's bijzondere Now or Never-actie. Het was dan ook echt 'nu of nooit'. We kunnen ons voorstellen dat je als kijker een beetje spijt hebt dat je niet hebt meegedaan. In ieder geval toont het dat je de acties van Pepsi goed in de gaten moet houden. Want als jij straks de kans van je leven mist weten we zeker: dan baal je.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws