Winnaar Philips Fidelio headphones kwam langs op Clublife HQ

Peter Güldenpfennig | 20 februari 2014
onbekend


Afgelopen weekend waren we op Dancefair waar je je kon laten fotograferen op onze stand en op de cover van Clublife EDM Magazine werd gezet. Het resultaat kun je hier bewonderen. Daarnaast gaven we elk uur een set headphones weg. Helaas kon niet iedereen deze ophalen en dus worden er headphones opgestuurd, maar sommige winnaars kwamen langs. Een goed moment voor onze redacteuren deze mensen te kidnappen en te ondervragen, en Marco Holwerda is ons eerste slachtoffer!

Wil jij ook winnen en wellicht zelfs langskomen om gekidnapt te worden voor een interview door onze redacteuren? Hou dan onze Facebook, Twitter en Google+-accounts in de gaten want het regent daar acties. Ook als je van party's houdt trouwens, want we geven constant tickets weg!

Verder kijken

Marco Holwerda is 33 jaar oud en komt oorspronkelijk uit het noorden van Nederland, maar woont al enkele jaren in de randstad. Hij was een echte britpop-liefhebber maar is de laatste jaren meer naar dance gaan luisteren. 'Op een geven moment, als je zelf iets met muziek wilt gaan doen, dan ga je verder kijken', vertelt Marco. De dance heeft me jaren geleden gegrepen toen David Guetta opkwam. Ik ben zelf wat gaan prutsen met apparatuur en inmiddels heb ik ook een lekkere Pioneer dj-set thuis staan om te kunnen knallen!'.

Plezier staat voorop

Wel staat het plezier voor Marco voorop. 'Ik heb een dochtertje en een vrouw, dus best wat verantwoordelijkheden. Draaien is leuk, maar het gezinsleven is ook belangrijk'. Een carrière als dj zit er dus niet in? 'Nou, als de mogelijkheid zich voordoet en mijn gezinsleven er niet onder lijdt, dan zeg ik geen nee', vertelt hij. 'Maar ik heb gewoon lol in het draaien, en als ik draai en de reacties zijn enthousiast, dan is dat gewoon geweldig! Hetzelfde als met muziek maken. Ik ben perfectionistisch, dus bij mij is nooit echt iets 'af'. Maar als je dan iets laat horen en de reacties zijn goed, is dat geweldig!'

De favoriete artiesten van Marco

Wat zijn nu eigenlijk echt zijn favoriete artiesten? Marco: 'Swedish House Mafia is echt een favoriet van mij, nog steeds blijf ik muziek van ze draaien. Ook de artiesten die op Size Records (het label van Steve Angello, red.) verschijnen kan ik erg waarderen. De combinatie van afzonderlijke stijlen die de leden van Swedish House Mafia voorstaan werkte gewoon erg goed. Nog steeds trouwens, ook nu ze alledrie (Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso, red.) solo produceren.'

De top 3 van Marco

Steve Angello VS. Matisse & Sadko - 'SLVR'

Axwell - 'Center of the Universe'

Nicky Romero, Sunnery James & Ryan Marciano  - 'Jack to the Sound of the Underground'

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws