David Lewis productions bestaat twintig jaar

Mark Hofman | 14 oktober 2015
onbekend


De agency van David Lewis bestaat twintig jaar en dat is een feestje waard. Op het nieuwe hoofdkantoor werd het uitgebreid gevierd en wij van Clublife Magazine, waren er bij.

Twintig jaar David Lewis, de tijd gaat sneller dan gedacht voor eigenaar David. In de afgelopen jaren hebben dj’s als Armin van Buuren & W&W hem het vertrouwen gegeven. Als internationaal boekingskantoor met kantoren in New York, Hong en Amsterdam is het succes niet uitgebleven.

DLP is een agency die haar artiesten managed op verschillende fronten. Denk daarbij aan coaching, sponsoring, ontwikkeling van eigen concerten en bij het ontwerpen van merchandise. Ook worden artiesten geholpen bij het zoeken van een eigen label en er wordt gezorgd voor een goed tourmanagment.

Armin van Buuren

De borrel

In gezelschap van onder andere Armin van Buuren en Sander van Doorn, dronken we een drankje op het hoofdkantoor. Bij binnenkomst werden we verwelkomd met een hapje en een drankje, en op de achtergrond klonk heerlijke muziek van de dj. Alles was tot in de puntjes top verzorgd: het kantoorpand was mooi aangekleed, het feest was voorzien van een cocktailbar en er liepen prachtige dames rond.

We liepen een rondje door het gebouw en kwamen een handje vol dj’s tegen. Een praatje met Sunnery James & Ryan Marciano was niet uitgesloten en ook Armin van Buuren vond het geen probleem om over het magazine te praten. Het was mooi om de artiesten in hun relax-modus te zien en de gezelligheid was ook van grote klasse.

David Lewis had een groot feestje te vieren en dat is met deze avond meer dan gelukt!

Exclusieve beelden zien van deze borrel? Check ze op ons Instagram account.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws