De Stelling: Oud & Nieuw-feesten belachelijk duur!

Partyscene Redactie | 21 december 2007
onbekend

Wat krijg je eigenlijk voor 105 euro?

Verhoog je rood-sta-ruimte, trek de creditcards uit de portemonnee of sla je spaarvarken aan gruzelementen! Waarom? Nou, het is weer Oud & Nieuw en de entreeprijzen zijn dit jaar echt belachelijk hoog.

 

Massale sterfte onder spaarvarkens verwacht rond oudejaarsavond 2007.We hebben het O&N-overzicht er nog eens even op nageslagen en vooral in Amsterdam en Rotterdam rijzen de entreeprijzen dit jaar de pan uit. Voorbeeldjes: Een oudejaarsavondje met Monica Electronica, Josz LeBon, Sisters Sogni in de Euromast kost je een dikke zestig euro. Voor Natarcia, Stephen J Kroos, Patrick, Albert in Deja Vu mag je aan de deur maar liefst 75 ballen neertellen.

Maar het kan nog duurder. De dubieuze eer van het allerduurste O&N-feestje gaat naar ‘The Good, the Bad & the Ugly’ die voor Joost van Bellen, Ruby Wax, Tettero, Sven, Freddy Spool, Robert Feelgood, Kareem Raihani in De Hollandsche Manage in Amsterdam, een whopping 105 euro entreegeld vragen. En niet alleen de uitgaansgelegenheden waar de bekende namen optreden, vragen veel geld. Het café om de hoek vraagt ook rustig 20 euro entree voor de drive-inn show van DJ Kees (de zoon van de neef van de bakker, die ook best leuke plaatjes draait).

Gelukkig is er - vooral buiten Amsterdam en Rotterdam - een aantal positieve uitzonderingen. Zo vraagt Extrema in Eindhoven een keurige 47,50 voor een enorm uitgebreide line-up met aantrekkelijke namen en kun je in Club Poema voor maar 16,50 elf uur lang stuiteren. Maar het moet toch gezegd worden:

Oud&Nieuw-feestjes zijn echt véél te duur!

Is jouw ‘dertiende maand’ na oud&nieuw ook bijna gehalveerd? Laat het ons weten in het forum!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws