Bedankje aan onze Clublife Magazine teammembers

Jelle de Melker | 27 oktober 2014
party reports


De events van het Amsterdam Dance Event staan bij ons allen nog vers in het geheugen gegrift. Dit hebben we mede te danken aan alle toffe foto's en reports die wij tijdens en na het Amsterdam Dance Event binnen hebben gekregen van onze members. 33 Clublife teammembers struinden events af voor de perfecte partypic of om een verslag te maken van het event voor de thuisblijvers. Wij kijken ook dankzij hen terug op een zeer geslaagde week!

Graag bedanken we alle members die een steentje bijgedragen hebben aan deze fantastische ADE-editie. In het bijzonder willen wij vijf members in het zonnetje zetten vanwege hun prestaties tijdens het ADE. Voor hen hebben we een beloning! Onze partyfotografen Chovan en Jeroen ontvangen een Rollei Action Cam. Chovan heeft tijdens Protocol Amsterdam Reboot en HDE Showcase onwijs gave foto's geschoten en Jeroen wist de beste partypic vast te leggen. Ook Davy sprong er bovenuit met deze foto. Voor Davy een paar goede oortjes van i Dance!

Reporters Anna en Lobke worden beloond met een Philps A3 Headphone. Deze meiden hebben weer superleuke en sterke reports geschreven. Anna haar report is hier te lezen, die van Lobke lees je hier.

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe party- fotografen en reporters! Wil je ook graag ons team versterken? Stuur dan een mailtje naar info@clublifemagazine.nl.

Thanks to: Michiel Nonnekes, Denise van Riemsdijk, Cas Smit, Daniëlle Sienema, Robin van der Kooi, Mandy Buying, Anna Zhuravel, Karlijn Theeuwen, Denise van de Ree, Sasha Dijkhoff , Wouter de Vink, Izabella Rodic, Iris de Wit, Lobke Ruijs, Niloo Salimiyan, Nikki Stegink, Jeroen de Haan, Rik Wolswijk, Chovan Amin, Sam de Joode, Jitske Nap, Thomas Toonen, Jorrit Punter, Jasmine de Vries, Celeste Filius, Bryan Belga, Rolf Maas, Jelle Schoenmakers, Esmee Biegstraten, Yannic Wiendels en Davy de Haard

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws