ADE party blog: Red Bull Playrooms

Peter Güldenpfennig | 16 oktober 2015
party reports


Wat: Red Bull Playrooms
Wanneer: Donderdag 15 oktober 2015
Waar: The Monumental Building, Raamgracht
Reporter: Dena Nysten

Iedereen heeft er wel van gehoord: invite only-feestjes. Ze zouden legendarisch zijn, wordt gefluisterd. Tijdens ADE geeft Red Bull elk jaar zo’n feestje en wees eerlijk, alleen de uitnodiging, gepresenteerd op een oud Hollands tegeltje met de bekendste house spreuk ooit ‘In the beginning there was Jack’, is al leuk.

Door de geheimzinnigheid van dit feest wordt mijn nieuwsgierigheid nog meer geprikkeld: wat staat mij te wachten? Wie komt ik tegen? Bij aankomst op de Wallen, waar het feest plaatsvond in het pand van de legendarische oude RoXY, begeven wij ons in een club d’extravaganza. Hoe moet je dit voorstellen? Denk aan uitbundige travestieten, een losgaande intieme ons-kent-ons crowd, stuiteren door de gratis Red Bull en heerlijke beats.

Red Bull Playrooms

Red Bull Playrooms vinden plaats op donderdag en vrijdag. Deze donderdag stond onder andere in het teken van het herbeleven van de RoXY. De rijke historie van het nachtleven in Amsterdam staat centraal. Voormalige resident Joost van Bellen was dan ook aanwezig om een prima set neer te zetten. Aangevuld met namen als Prunk, Beesmunt Soundsystem en een van de heetste nieuwkomers van het afgelopen jaar: De Sluwe Vos. Op de vrijdag werd de line-up vertegenwoordigd door een samenwerking met het bekende technoconcept Hyte. Ik noem namen als Loco Dice, Pan-Pot en Joran van Pol. Oh, ik had er toch graag de dag erna ook bij willen zijn!

We kunnen er veel over vertellen, maar bij een feest zoals dit, zeggen beelden meer dan woorden.

Mijn tip aan jullie? Don't miss out - probeer er volgend jaar bij te zijn.

487A2625 487A2189Red Bull Playrooms

 

Beeld: Arenda de Hoop

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws