Luvdining @ Duinlust Resort - Overveen, 22 juli

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Volle maag bezoekers resulteert in lege dansvloer


Na precies 1 jaar is Club Risk in samenwerking met Blender terug met een nieuw evenement. Na het Islander Festival op het Amsterdamse Java eiland vorig jaar op 24 juli organiseerde ze op vrijdag 22 en zaterdag 23 juli het nieuwe culinaire event Luvdining. Dit werd gehouden in het exclusieve Duinlust Resort te Overveen. Wij bezochten de vrijdag.

Tekst: Frank
Foto's: Jos Kottmann


Aangekomen rond 21.00 op het schitterende landgoed wordt als eerste het prachtige pand betreden. Een welkomstcocktail ontbreekt niet. Vanaf de balkon wordt uitgekeken op het terras. Verspreid staan de stands van de zes participerende restaurants, zoals Blender, Willendorf en Rain, met daar omheen lange picknicktafels. Mensen eten hier gemoedelijk een exclusief hapje, a 8,- euro, onder het genot van de warme muziek van Cassie 6. Het weer is helaas niet al te best: soms valt er wat motregen. Misschien is dat de reden van de tamme sfeer.


Binnen zijn er ook verschillende bars aanwezig. In een vertrek staat een DJ enthousiast te draaien, maar helaas ook hier geen uitgelaten en dansende mensenmassa.

Dit event valt eigenlijk niet te vergelijken met Islander. Wie een bruisend festival met dansende mensen verwacht, is hier aan het verkeerde adres. Tijdens Luvdining draait het meer om zien en gezien worden, en netwerken onder het genot van een versbereide aardbeiencocktail en een originele Wagyu-burger. In deze opzet is Luvdining geslaagd.

Club Risk

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws