Love2Party dj-team @ Las Palmas - Rdam, 8 feb

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Forumposters ontmanteld tijdens Love2Party-meetings...


Afgelopen zaterdag stond het cafe van Las Palmas geheel in het teken van Love2Party.nl. Op ons forum zijn er nog wel eens posters die onder een pseudoniem hun kritische zegje willen doen, maar tijdens deze avonden wordt iedereen nagetrokken. "Dus jij bent Ladylover? En wie ben jij dan wel? Don Tampy. Oh, en wie is eigenlijk Puur? En waar zijn Mad'r, Steve Grasmat, oOscoobysharessnacksOo, Swan en Stamp?" Deze avond waren ze niet allemaal aanwezig, maar we kunnen je verzekeren dat er tijdens de Love2Party-bijeenkomsten - ook in Off Corso of Winkel van Sinkel - er door velen heftig gediscussieerd wordt over allerlei zaken die er in de Nederlandse dancescene toe doen. Een soort publieke brabbelbox, maar dan live & direct.

Tekst: Marcel
Foto's: Nash





Iemand die dit vier maanden heeft moeten missen is Sander van der Hammen, beter bekend als dj Sandeep. Hij moest voor werkzaamheden naar Australie. Aan de ene kant is hij een mooie ervaring rijker, aan de andere kant heeft hij hierdoor wel een aantal boekingen moeten laten schieten. En dat deed pijn. Juist nu hij, samen met Little Tim, steeds vaker volle zalen trekt in Utrecht (Winkel van Sinkel) en Rotterdam (Off Corso en Las Palmas). Maar hij is terug, en zal de komende weken achter menig draaitafel te vinden zijn, samen met Tim.




Als je het Love2Party dj-team boekt, boek je als organisator niet alleen twee dj's, je haalt vooral de Love2Party-achterban naar je club. Vrienden, kennissen, enthousiaste muziekliefhebbers en vooral posters die al lang niet meer voor goede dj's alleen naar een club komen, maar vooral waarde hechten aan gezelligheid en intimiteit. Ook afgelopen zaterdag was dit het geval.




Verspreid over het cafe en de grote zaal - waar D-Rashid samen met percussionist Andrei Russo voor opzwepende latinhouse zorgden - was het 'ons kent ons'-gehalte weer erg hoog. Muzikaal was het voor de Love2Party-heren wel weer even wennen om elkaar op de juiste manier aan te vullen. Soms werd er te makkelijk teruggegrepen naar klassiekers als 'Spastic' en 'Energy Flash', terwijl er net een goede lijn in de duo-optreden zat. Maar het publiek maalde er niet om. Dansen, veel drinken en socializen is het motto tijdens de Love2Party-nights. Welke organisatie zit daar nu niet op te wachten?



Overige data Love2Party dj-team

Las Palmas
zaterdag 8 mrt
zaterdag 5 apr
zaterdag 3 mei

Winkel van Sinkel
zaterdag 22 feb
zaterdag 1 mrt

Off Corso
zaterdag 15 feb
zaterdag 15 mrt
zaterdag 19 apr


Meer info L2P dj-team: mail Sander

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws