Salsa Lounge goes Russian @ Hotel Arena, A'dam, 26 jan

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Afgelopen zondag vond er een nieuwe editie van Salsa Lounge in Hotel Arena te Amsterdam plaats. Het thema was Russisch en dat kon je dan ook gedurende de avond goed terug zien. Dat Russen en Salsa prima samengaan is zondag gebleken, de sfeer was opperbest! Of zou dat toch met die wodka te maken hebben?

Tekst en foto's: Tim




Zoals gebruikelijk waren er weer vier verschillende ruimtes waar je de nodige ontspanning kon vinden. Allereerst het restaurant waar je een speciaal Russian-Salsa-Lounge-Menu kon bestellen. Hier was de gehele avond een Russische live-muzikant te vinden. Uiteraard was er in de grote zaal weer het nodige vermaak om naar te kijken. Wederom veel koppels die het beste wat ze in huis hebben lieten zien op de dansvloer. Het lijkt wel of het salsa dansen steeds populairder wordt, want echt veel open plekken op de dansvloer waren er niet.



In de Latin house zaal was deze keer de kleine, maar zeer aantrekkelijke resident La Oonaagh goed aan het werk. Wat vroeger dan normaal (ca 19.30 uur) was het al aardig druk en het was dan ook al snel erg gezellig. Hierna was het de beurt aan Benny Rodrigues. Aanvankelijk was Marnix geboekt, maar die kon helaas niet komen. Benny Rodrigues is een dj die van alle markten thuis is. techno heeft zijn voorkeur, maar ook latin en garage mixt hij zonder probleem aan elkaar. Wat minder trucjes met het mengpaneel dan we normaal van hem gewend zijn, maar nog steeds steelt hij de show. Zoals gebruikelijk sluiten D-Rashid ft. Andrei Russo de avond weer af. De tijd vliegt! Het is alweer bijna maandag en met het oog op de zware maandagochtend reizen we weer terug naar het thuisfront.





Dat Salsa steeds populairder wordt, is te merken aan het aantal bezoekers in de Salsa zaal. Op zeer korte termijn zal Rotterdam er ook aan moeten geloven, want de Amsterdamse organisatie reist voor haar volgende editie af naar Las Palmas. In Amsterdam is dit een zeer bekend feest met zeer leuk en divers publiek. Of dit concept ook zal aanslaan in Rotterdam zal de toekomst leren. Aan de line-up zal het niet liggen, want voor de eerste editie in Rotterdam zijn de volgende dj's geboekt:

Area 1 - Strictly Salsa: Real El Canario & Daiquiri
Area 2 - Latin House: Lacroix , D-Rashid & Andrei Russo on percussion
Area 3 - Latin Lounge: Little Tim

Salsa workshop at 17:00 by Patrick & Vanessa

Houd de site in de gaten want Love2party gaat de nodige kaarten weggeven!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws