Space Ibiza World Tour @ Cubic - A'dam, 1 mrt

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports


AMSTERDAM - De laatste 12 maanden heeft het welbekend Space over de gehele wereld op te gekke plekken hun feesten gegeven. Onder andere in Miami, New York, San Fransisco, Parijs, Brussel, Cairo, Hong Kong, Tokyo en afgelopen vrijdag in club Cubic in Amsterdam.

De organisatie dacht na twee topjaren achter de rug te hebben een wereldtour te doen. Space kreeg twee jaar achtereenvolgens de prijs voor de beste club en promoters ter wereld. De tour die werkelijk bijna de gehele wereld overgaat staat vooral in het teken van een wilde, zwoele en passievolle clubnacht.





Music @ Space

Binnen in de eerste (kleine) zaal was Jose de Divina aan het draaien. Zij moest aan het begin van de avond starten en draaide vooral een oppeppende set met een lekkere techhouse-sound. De zaal was nog niet volop gevuld, maar de mensen die er op dat moment waren stonden al lekker te dansen. Om half twee mocht Benny Rodriques voor een half gevulde zaal aan zijn set beginnen. Na een half uur lekkere techhouse was de zaal stappensvol geraakt. Benny rocks da house @ Space!! De rookie van 2001 kreeg de smaak te pakken en trok al snel de vloervullers uit zijn platenkoffers. Onder andere 'LaLaLand' van Green Velvet en een Kenlou productie van de Masters at Work.

Dj roog draaide in de tweede, grotere zaal een zeer energieke club set. Niet een normale set van Dj Roog, want hij draait over het algemeen veel latin en garage. Echt een set die je bij Space Ibiza kunt verwachten. Tijdens zijn set werd Roog begeleid door een live percussionist. Dit klonk echt geweldig, het zomerse nachtsfeertje was weer aan te voelen!



Het publiek was zeer gevarieerd, maar zeker wel kinki, trendy en tri-sexual tegelijk! Zelfs shemale Kelly van Big Brother vond het leuk om haar gezicht even te laten zien...




Ondanks een goede avond had de organisatie een dergelijke opkomst als vanavond niet verwacht. Dit bleek uit de enorme rijen buiten en het miniem ingezette barpersoneel. Daarom verwachten we voor een volgende keer dat het management alles beter incalculeert.

Volgende plaatsen waar Space actief zal zijn zijn:

Cleveland 14-03-2002
Philadelphia 16-03-2002
Beirut 31-03-2002
Brescia 31-03-2002
Helsinky 04-05-2002

Voor in meer info check:
www.globalclubbing.nl
www.spaceibiza-aroundtheworld.com

TekstBarend

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws