Buddha Bar Paris @ Now & Wow, R'dam - 30 nov

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Oosterse sferen in Now & Wow

De Buddha-bar was 30 november voor het eerst te zien in Now en Wow. "Zou zoiets wel slagen?" was toch wel de vraag vooraf. Degene die de Buddha-bar niet kennen zouden visioenen kunnen krijgen van hippieachtige taferelen waarin ze de avond mediterend door moeten brengen. Is misschien ook een idee, maar deze avond stond toch gewoon in het kader van lekker swingen.


In Now waren eerst Dziha en Kamien te horen, behoorlijk opzwepend. De bongo's en de buikdanseressen zorgden voor het Oosterse tintje. Daarna kwamen Smos en Baby Dee. Zij zijn pas uitgeroepen tot beste Belgische dj's. Niet te horen was de algemene opinie.


Wow was benoemd tot Zen Room, maar de platenkeuze was vooral niet zennerig. Afsluitend draaide bijvoorbeeld Bennie Rodrigues van Now en Wow zelf.


Het publiek bestond voornamelijk uit veel bekende Now en Wow-gangers, maar ook veel mensen die voor het eerst de drempel over waren gegaan. Minnetje was wel de aankleding. De meesten hadden geen copy van de Buddha-bar in Parijs verwacht, maar het had heel wat warmer, exotischer en vooral meer van alles gekund.
Foto's: Jos
Tekst: Carlien Kottmann

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws