Endymion & The Viper ft. FERAL is KINKY - 'Raging in the Dancehall'

redactie | 14 juni 2013
video


We hadden al een 'WTF' moment bij de clip van Major Lazer met Bubble Butt, maar Endymion kan er ook wat van.

Drie dagen filmen, collega's over laten vliegen uit het buitenland en The Darkraver vragen of hij zichzelf in een strak (opwindend?) pakje wilde proppen; dat was onder andere nodig om deze bizarre videoclip te maken.

Het is wat anders dan de standaard 'We filmen een optreden tijdens een festival en maken daar een video van'-videoclip, en we zijn ook blij dat hardcore legende Endymion stevig heeft uitgepakt voor deze clip, want het resultaat mag er zeker zijn.

Modern als dat we zijn Whatsappte we met Bart van Endymion:

'Wat bracht jullie ertoe om deze clip zo te maken?'

De titel van het nummer is 'Raging in the Dancehall' en dat wilde we echt naar buiten laten komen. Het moest gek, gestoord, druk en wild, het moest echt helemaal losgaan en volgens ons is dat goed gelukt. We waren met zoveel leuke mensen dat het ook echt een party was tijdens de opnames en dat zie je ook terug in de video; iedereen heeft het naar z'n zin en gaat helemaal los (mede door de aanwezige flessen Bacardi en vodka).

Let op: lichtelijk NSFW!

Als je het nummer (met alle remixes, waaronder een hardstyle remix van Coone) wilt kopen dan kan je natuurlijk terecht op iTunes.

Wat vind jij van de clip? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws