Berghain laat Conan O’Brien niet binnen en dropt line-up voor New Years Eve

Ivo Mollemans | 11 december 2016
video

Club Berghain in Berlijn is wereldwijd bekend. De bouncers laten maar heel selectief mensen binnen en toch is de club elke keer helemaal vol. Je kan niet zomaar tickets kopen voor de club en aan gastenlijsten doen ze niet. Als je eenmaal in de rij staat heb je geluk of je door mag of je hebt het niet. Dat laatste overkwam ook comedian Conan O’Brien.

LEES OOK: Speciale uitgaansavond voor 35-plussers blijkt succesvol

Conan O’Brien in Berlijn

Conan reisde af naar Berlijn om te proberen Berghain in te komen. Voordat hij überhaupt probeerde om langs de portier te komen ging hij aan voorbijgangers tips vragen over wat zij de beste manier vonden om toegang te krijgen tot Berghain. Helaas voor Conan, en tot grote vreugde van veel bezoekers en dj’s, werd Conan al uit de wachtrij geplukt voordat hij bij de deur was gekomen. In een post op Instagram die later weer verwijderd werd meldde dj The Black Madonna het volgende:

‘I'm not humorless about any subject. But turning a space like this into a comedy spectacle for a largely straight American audience with no context other than the club being private and gay is a problem.’

Kijk het fragment van Conan hieronder.

Berghain dropt line-up voor New Years Eve

Naast deze gekke gebeurtenis moet Berghain nog steeds doorgaan met waar ze goed in zijn: het geven en organiseren van feesten. Ook met New Years Eve kan Berghain zeker niet achterblijven. Ze staan bekend om hun over de top clubnachten met oudejaarsavond en ook deze keer wordt die traditie weer voortgezet. Ze beginnen op 1 januari om 1 uur ’s nachts met het feest en dit zal worden doorgehaald tot 3 januari. Het feest zal verdeeld zijn in twee doorlopende sessies: Silvester en Erste Klubnacht.

Tijdens Silvester zullen onder andere Ben Klock, DVS1, Etapp Kyle, Fiedel, Kobosil, Efdemin, Margaret Dygas, Nick Höppner, October, Skatebård, Soundstream, Martyn The Orb en Massimiliano Pagliara achter de decks te vinden zijn.

Met Erste Klubnacht zijn dit Answer Code Request, Gerd Janson, Marcel Dettmann, Norman Nodge, Honey Dijon, Tama Sumo, Steffi en Ryan Elliott.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws