KSHMR en Marnik laten officiële Sunburn anthem horen

Ivo Mollemans | 12 december 2016
music

Dat KSHMR en Marnik opnieuw verantwoordelijk zouden zijn voor de anthem van het Sunburn Festival was al langer bekend. Ook in 2015 maakten zij de anthem voor het festival, namelijk ‘Bazaar’, en het wordt moeilijk om daar overheen te gaan. Er verschenen hier en daar al wat onofficiële uploads van de track, maar nu heeft KSHMR zelf de overige informatie bevestigd.

KSHMR & Marnik – Mandala

Op de foto staat groot het woord ‘Mandala’ en dat is dan ook de titel van het nummer. De cover is geheel gemaakt in de stijl die je zou verwachten bij Sunburn en ook de track zelf past goed bij het Aziatische festival. De track begint met vocalen zoals we die vaker gehoord hebben in tracks van KSHMR. Denk hierbij aan ‘Jammu’, ‘Invisible Children’ en natuurlijk ook ‘Bazaar’. De anthem van vorig jaar werd zeker niet alleen op Sunburn gedraaid, maar ook op vele andere feesten en festivals.

LEES OOK: Check die track: Dannic & We AM – Move

De anthem van dit jaar klinkt wederom erg lekker. Het upbeat tempo met stevige synths zetten een perfecte festivalsfeer neer. Ook de drop is weer lekker groots en hard. Het is goed te horen dat dit de opvolger is op de anthem van vorig jaar. Mandala zal twee dagen voor het festival op 26 december uitkomen. Check hieronder vast een onofficiële preview van de track.

 

M a n d a l a

Een foto die is geplaatst door KSHMR (@kshmr) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws