Ross (32) brak zijn piemel terwijl hij doggy style vriendin consumeerde

Bart Remmers | 22 november 2019
Weird

Amerikaan schrijft boek over pijnlijk penisdrama: Broken Bananah

Koekje bij? De 32-jarige Ross Asdourian scheurde tijdens het passiespel de spieren van zijn gezwollen liefdeslans waarbij de urinebuis los kwam.

De Amerikaan deed zijn piemelverscheurende verhaal tijdens een Australische radioshow om zo zijn boek over het ongeluk met zijn genotsknots te promoten.

Plop-geluid

Voel je 'm zelf ook al? Welnu, Ross deed zijn dinnetje op zijn hondjes. Hij gleed met kracht in en uit de vleesgrot van zijn geliefde met een ferme heen-en-terug-ritme. De vrouwelijke hoofdrolspeler maakte dezelfde bewegingen - maar dan andersom - met haar vragende vagijn, maar dat liep niet fijntjes af. Plots werd de pomppartij onderbroken door een vreselijk plop-geluid.

Het dramatische penis-ongeluk waarbij de ongelukkige Ross zijn pikspieren en pisbuis scheurde leidde tot een enorme pijn bij de Casanova. 'Op een schaal van 1 tot 10 was de pijn een 11', aldus de doggy style-fan. Direct werd een ambulance gebeld om het slachtoffer van de rampetamp-ramp op te halen.

Poezenprakker geheeld

Een 'gebroken' vleeslolly is vrij zeldzaam en het ambulancepersoneel wist ook niet wat men zag toen Ross zijn geknakte knakworst toonde aan de verpleegkundigen. Gelukkig was de pielemuis niet verloren, de poezenprakker is voor 80 tot 90 procent opgelapt door artsen en de Amerikaan kan zijn liefje weer lekker uitwonen na een lang en pijnlijk genezingsproces.

Moraal van dit verhaal? Beuk nou niet te hard, iets subtieler is ook veiliger!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws