Vergelijkend warenonderzoek: welke mannen hebben de grootste penis?

Partyscene Redactie | 19 februari 2020
Weird

via GIPHY

Zijn de Belgen forser geschapen dan de Nederlanders? Of niet?

Zeg eens eerlijk - dit is een vraag aan de mannelijke lezers - hoe tevreden ben jij met het formaat van je liefdeslans? Te dik, te dun, te kort, te lang, te besneden, te onbesneden?

En nog belangrijker, hoe doen wij 'Nederlanders' het qua piemellengte vergeleken met andere nationaliteiten? Valt het mee of valt het het tegen?

De ferme knapen

Nieuw onderzoek naar de grootte van de puddingbuks biedt uitkomst. Eerst de landen waar mannen met moeite hun derde been meetorsen. De top 5 van fors uitgevallen schwanzen:

1. Ghana
2. Gabon
3. Jamaica
4. Haiti
5. Nigeria

Dat wordt dus een tripje naar Afrika voor de Size Queens. Overigens zijn ook de mannen in onder meer Noorwegen, Mexico en Zuid-Afrika voorzien van een ferm apparaat. 

De kleine maatjes

Liever geen pinkje extra tussen de lakens? De volgende landen bieden onderdak aan de meest bescheiden geschapen jongeheren. 

1. India
2. Sri Lanka
3. Thailand
4. Maleisië
5. Zuid-Korea

Ook Russen, Brazilianen, Grieken en Indonesiërs hebben zelden een maatje olifant in de slip hangen.

Nederland Vs. België

En wij Nederlanders en Belgen? Hoe doen wij mannen het op de schaal van Jeff Stryker en Ron Jeremy? Niet slecht. De gemiddelde Hollandse genotsknots meet in vrolijke toestand 15,87 centimeter. In de EU hoeven we alleen de grootgeschapen Fransen en Tsjechen voor ons te dulden. De gezwollen plassers van de Belgen zijn niet veel kleiner met 15,65 centimeters aan puur jolijt. Daarmee staan de zuiderburen vlak achter de Italianen op plek 5 van royaal bemeten Europese tampeloerussen. 

Nou, pak de meetlat erbij en een fijne dag verder!    
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws