OMG! Ross Geller uit Friends is ordinaire winkeldief!!!

Bart Remmers | 17 november 2018
Weird

Beeld: YouTube

Of werd het personage verward met een look-a-like?

In de jaren negentig stond 1 sitcom steeds aan de top in de kijkcijferlijsten: Friends. De avonturen van bimbo Rachel, neuroot Monica, dombo Phoebe, dombo Joey, hysterische Chandler en saaie Ross waren en zijn nog steeds niet (Comedy Central) van de tv af te slaan.

Twintig jaar later gaat het niet met alle acteurs even lekker. Zo zit Matthew Perry (Chander Bing) regelmatig in de afkickkliniek en is Courteney Cox (Monica Geller) vaker bij de plastisch chirurg dat op de filmset.

Diep gezonken acteur

En dan David Schwimmer die de goedzak Ross speelde. Die is gewoon een loopbaan als winkeldief gestart. Tenminste, zo lijkt het. De politie van Blackpool (VK) gaf beelden vrij van een bierdief die wel erg veel op Ross/David lijkt. Zo diep gezonken? Vele mensen klopten direct bij de politie aan met de boodschap dat de Friends-acteur op de beelden staat. De politie weerlegde die theorie op Facebook:

'Thank you to everyone for your speedy responses. We have investigated this matter thoroughly and have confirmed that David Schwimmer was in America on this date. We’re so sorry it has to be this way.'

Even later reageerde David Schwimmer op Twitter om zijn handen in de onschuld te wassen:

Mocht er nog ooit een reboot van de sitcom komen, dan hebben we alvast een geniale verhaallijn!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws