Win Ghost Rider 3D op dvd en Blu-ray

frank | 2 juli 2012
winJohnny Blaze (Nicolas Cage) is Ghost Rider. Vuurspuwend en gewapend met een motor strijdt hij tegen het pure kwaad: de duivel (Ciarán Hinds). Blaze leeft tegenwoordig een teruggetrokken bestaan, hij voelt zich belazerd door duivel Mephistopheles met wie hij eerder een pact sloot. Wanneer hij wordt benaderd om een moeder en haar zoon te beschermen tegen een gruwelijk demonisch wezen, stapt hij toch weer op de motor. He rides again en dit keer in vurig 3D!
 
Wanneer zijn vader op sterven ligt, sluit Johny Blaze een deal met duivel Mephistopheles. Hij verkoopt zijn ziel, maar zijn vader sterft toch. De duivel belooft hem daarna verder met rust te laten als hij ‘ghost rider’ wordt en een opdracht volbrengt. Nu, een aantal jaar later, heeft Blaze zich afgezonderd van de buitenwereld en ziet hij zijn krachten als een vloek. In Ghost Rider: Spirit with a Vengeance 3D zien we hoe Johny Blaze probeert om de duivel op brute manier tegen te houden in zijn missie om menselijke vormen aan te nemen.
 
Te winnen bij Partyscene deze spectaculaire film op dvd en Blu-ray. Ghost Rider: Spirit with a Vengeance 3D op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Entertainment One Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws