Win Sharam's Nigh & Day

frank | 14 september 2012
winSharam is terug met zijn langverwachte nieuwe mixcompilatie getiteld "Night & Day". "Night & Day" is de opvolger van Sharam’s uiterst succesvolle en genre overstijgende Warung Beach compilatie uit 2011 en biedt een uniek kijkje in de muzikale wereld van een van ’s werelds meest gewaardeerde artiesten. 
 
Iedereen die wel eens overdag, lekker buiten in de zon, een DJ set heeft bijgewoond zal erkennen dat de party ‘vibe’ totaal anders is dan wanneer je diep in de nacht in de club staat. "Night & Day" bestaat uit twee verschillende mixen die goed laten zien op welke unieke manier Sharam z’n parties voor overdag en ’s nachts benadert. In de voorbereiding van de release heeft hij honderden tracks doorzocht en beluisterd om zo te komen tot deze selectie van de best geproduceerde en cutting-edge nummers die het voor hem als DJ perfect doen; 24 uur per dag - 7 dagen per week. Op "Night & Day" vinden we ook Sharam’s gloednieuwe productie “Radio G” en de F.T.D.K. mix van zijn klapper "God Always" samen met exclusieve edits, mashups en tracks/remixes van toppers als Maceo Plex, Umek, Zeds Dead, Avicii, Shermanology, Nicole Moudaber, Dirty South, Armand Van Helden, Extrawelt, Monstar, Dirty Loud, Heren, Marco Bailey, Boris Dlugosh en vele, vele anderen.
 
Gevraagd naar het concept achter de mixcompilatie zegt Sharam:“Met "Night & Day" was mijn doel tweevoudig: de release moest beide parties goed weergeven, inclusief de artiesten, producers en remixers die het beste in de afzonderlijke mixen pasten en tegelijkertijd moest het een echte showcase worden van wat ik doe als dit soort sets draai. Ik wil dan niet alleen muziek gebruiken die ik persoonlijk erg goed vind, het gaat me er ook om de dialoog aan te gaan dat muziek niet alleen gedraaid moet worden omdat je trouw blijft aan slechts een genre, maar ook omdat je in zekere zin trouw bent aan een kunstvorm. De kunst van het DJ’en gaat in mijn optiek om het bouwen van een goed feest waarbij je het publiek entertaint en in contact brengt met nieuwe stijlen. Daarop gebaseerd is mijn doel altijd om de mensen met een lach van oor tot oor naar huis te zien gaan. Ik hoop dat ik dat effect ook met deze dubbelCD heb bereikt.”
 
Sharam is een van de weinige dance artiesten die moeiteloos beweegt tussen de nachtelijke scene van electronic dance music met underground knallers als “Crazi”, “Texi” en "Don't Say A Word" en de reguliere internationale top 20 Hits als “P.A.T.T. (Party All The Time)”, “The One” feat. Daniel Bedingfield en “She Came Along” met Kid Cudi. In 2011 bracht hij z’n Mach EP uit, met daarop “Love Love Love”, "M.I.T.T.", een floorfiller met de vocalen van Shakira en “Fun”, geschreven door Chris Martin van Coldplay. Van recentere datum zijn het eerder genoemde “God Always”, waarmee hij op de Miami Winter Music Conference flink scoorde en “Que Cubano”
 
Bekend als de helft van het Deep Dish en eigenaar van het Yoshitoshi label presenteert Sharam wederom een super mixcompilatie die ieders “Night & Day” tot een feest maakt. 
 
Tracklist:
 
CD01: Night
01. Heren - Never Let Me Go
02. Sharam Feat Anousheh - Our Love (Sharam Leftfield Mix)
03. Gaetano Parisio - Needing Chords (Rino Cerrone Remix)
+  Tom Hangs Feat. Shermanology - Blessed (Avicii Edit)
04. Dubsidia - Kill Humans (Dirtyloud Remix)
05. Heren - Rock
06. Sharam - Radio G (Night Mix)
07. Heren Pres. Detsl & Pete Milz - I Got Angels
08. Monstar - Kilo
+  Miike Snow - Devil’s Work (Dirty South Remix)
09. Sharam - God Always (FTDK Mix)
10. Uto Karem - Utopolys
+   Sneaker Pimps - Spin Spin Sugar (Armand's Dark Garage Mix)
11. Federico Scavo, Danny Freakazoid & Strobe - Feroda
12. Mat Zo & Arty - Mozart
13. Coll Selini - Essential Love (Hot Pink Delorean Remix)
14. Rawrberry - Let’s Kill Gravity
15. DYNO - Zero Punto Uno
16. Zeds Dead - Undah Yuh Skirt Feat. Mavado
17. Knight Riderz - 1Up
 
CD02: Day
01. Martin Dawson Feat. NRG - Think About It (Maceo Plex Remix)
02. Bart Skils - Walking At My Girl
03. Andhim - Wallace
04. Ahmet Sendil - El Baile (Dub)
05. Umek, Stefano Noferini - Goes On
06. Stan Garac - La Dolce Vitta
07. Hellomonkey - Muhammad Ali
08. Dandi & Ugo - Drugs (Frank Sonic & L-EX Remix)
09. John Lagora - Maersk
10. Sinisa Tamamovic - After All Bad Things (Pirupa Remix)
11. Prince Club - Love Strong
12. Sharam - Que Cubano (Nicole Moudaber Remix)
13. Extrawelt - Swallow The Leader
14. Maetrik - The Reason    
15. Luis Junior - Playa (Version 2 Mix)
16. Marco Bailey - Greedy Convention
17. Olivier Giacomotto - Leche de Tigre
18. Boris Dlugosch - Keep Pushin
 
Partyscene verloot 3 exemplaren!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws